Over ons

pcs webdesign bv

is een zowel nationaal als internationaal opererend bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in industrial voice-response systemen. Voorheen waren deze systemen enkel gericht op de verbinding van telefonie met geavanceerde computersystemen.
Met de opkomst van internet en de `nieuwe economie` zijn er echter nieuwe mogelijkheden.
Gedacht moet worden aan de koppeling tussen telefonie en commerciële internetapplicaties.
Daartoe is op 13 september 2000 PCS Webdesign BV opgericht.

pcs webdesign bv

is het eerste bedrijf dat de koppeling tussen telefonie en internet mogelijk maakt. Momenteeel werken we aan de ontwikkeling van een veilig betaalsysteem op internet, de PayEasy betaalbutton. Door het innovatieve karakter van de projecten, zijn wij voortdurend op zoek naar getalenteerde software engineers en interface designers. Eind 2001 hopen wij, gezien de huidige toename van de werkdruk, te zijn uitgegroeid tot een onderneming met zes medewerkers.

e-commerce-projecten

Webdesign BV integreert telefonie en internet en verzorgt zowel de technische als de grafische kant van e-commerce-projecten: interactieve cursussen, databasekoppelingen, back-end beheermodules voor database toepassingen, electronic shopping carts en applicaties in een 3D-omgeving. Daarnaast maken wij deze toepassingen gebruiksvriendelijk door middel van professionele grafische interfaces. Voorts verzorgt PCS Webdesign BV cursussen in de vorm van case studies, waarin vooral de research and developmentzijde van onze werkzaamheden aan bod komt.

pcs webdesign bv

integreert telefonie en internet en verzorgt zowel de technische als de grafische kant van e-commerce-projecten: interactieve cursussen, databasekoppelingen, back-end beheermodules voor database-toepassingen, electronic shopping carts en applicaties in een 3D-omgeving. Daarnaast maken zij deze toepassingen gebruiksvriendelijk door middel van professionele grafische interfaces. Voorts verzorgt PCS Webdesign BV cursussen in de vorm van case studies, waarin vooral de research & developmentzijde van onze werkzaamheden aan bod komt

e-business consultancy

Belangrijke partijen voor PCS Webdesign BV zijn bedrijven gespecialiseerd ine-business consultancy, commerciële tekstschrijvers en editors, communicatie-adviesbureausen hosting providers. Met een aantal van deze bedrijven hebben wij al contact gelegd.Wij richten ons hoofdzakelijk op Groningse bedrijven om een goede overlegstructuur te kunnen realiseren.
 

e-line systems

Doordat PCS Webdesign door ervaring veel meer van Voice Response integratie weet dan andere Webdesigners, en zich op de achterliggende techniek gespecialiseerd hebben kunnen ze relatief eenvoudig, meestal zonder al te ingrijpende veranderingen bestaande websites aanpassen, of nieuwe websites zodandig ontwikkelen, dat deze niet alleen prettig aansluiten op de telefonie applicatie, maar ook veel goedkoper zijn dan elders.
 
Home |  Over ons |  Portfolio |  Partners |  Contact |